Edició 2022

Arriba novembre i torna el Vi Novell del Celler Masroig i amb ell, el tradicional refrany: “Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi”. El primer vi de l’any, aquell que ens retorna als nostres orígens i costums. Ens diu que és més que jove i més que un vi, el Vi Novell és tot el que l’envolta. Tot allò que hi passa al voltant, celebració, festa, tradició, menjar, poble i gent.

Descobreix ‘Allò que envolta el Vi Novell’. Converses infinites i històries fascinants, lliures de formalismes i desacomplexades. Vivències envoltades de bona companyia, on el Vi Novell n’és còmplice i espectador.

Aquest 2022, des del prisma del Vi Novell, et mostrem les històries que el rodegen. Ens entaulem amb bona companyia, l’escenari ideal per aquesta tradició on tots ens podem veure reflectits.

Vi Novell 2022 Festa

Aquest any hem tornat amb la gran Festa del Vi Novell del Celler Masroig! El dissabte 12 de novembre, es va celebrar l'arribada del vi més jove. Una nit única entre copes de vi, bona música i una variada oferta gastronòmica! El pregó i posterior espinjolament de la bóta va anar a càrrec dels padrins d'enguany: la Júlia i en Pau Serrasolsas, del grup Ginestà, que després van arrodonir la nit amb un concert inoblidable. Gràcies a tots els que ens vau acompanyar!

Al Celler Masroig som pioners en la recuperació d’aquesta tradició catalana que se celebra des de fa 13 anys, i que ha comptat amb l’apadrinament de diferents figures del món de la cultura i la comunicació, com ara Joan Reig, bateria d’Els Pets; Aina Clotet, actriu; Bibiana Ballbé, presentadora de televisió; o Judit Martin, actriu i humorista.